Novosadski put 115
21000 Novi Sad, Srbija Tel: 021/402-882, Fax: 021/496-813
X
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Broj odraslih:
Broj dece:
Ime:
Broj telefona:
Rezervacije!
Naslovna / Svečanosti

Organizacija proslava i svadbenih svečanosti


Višegodisnje iskustvo i na stotine zadovoljnih parova koji su svoje sudbonosno "DA" radosno izgovorili u "Starim krovovima" garantuju Vam da ćete i Vi imati upriličen pravi događaj za pamćenje i prve korake svog bračnog zivota načiniti na našem plesnom podijumu, okruženi porodicom i prijateljima. Poseban poklon od našeg hotela za mladence čini gratis paket u koji spadaju apartman, svadbena torta, trubači kao i usluga fotografisanja zajedno sa 50 do 100 gratis fotografija vašeg venčanja. Dok je poseban poklon od nas za svaki trideseti par ekskluzivno nagradno putovanje!

Svečana sala

Nudimo Vam i kompletnu organizaciju svečanosti do najsitnijih detalja, tako da tokom boravka u "Starim krovovima" možete u potpunosti da se opustite i prepustite proslavi značajnih dogadaja. Sve prostorije su klimatizovane, a obezbeđen je i parking za automobile i autobuse koji je pod stalnim video nadzorom i nadzorom noćnog cuvara.

Poslovni skupovi

Tajne dobrog poslovanja, ugovori i dobro realizovani projekti oduvek se vezuju za ambijent lišen strogog i formalnog kancelarijskog stila. Uz prijatnu atmosferu i ukusna jela, kakve nudi upravo restoran hotela "Stari krovovi", uspešni poslovni ručkovi doprineće usponu Vašeg poslovanja.Kontakt osoba

Menadžer hotela, Radomir Stojić - +381/63-644-143, +381/63-644-519